Næsseslottet

Guitaristen giver sømdag den 26.oktober koncert på Næsseslottet i søllerød klokken 15.

 

Guitaristen Jens Bang-Rasmussen spiller værker fra guitarens kerne repertoire af den spanske komponister Granados, Albeniz og Torroba, sydamerikansk musik af Barrios og Villa-Lobos, samt barok musik skrevet til det meget fine instrument barok guitaren. Jens Bang-Rasmussen har spillet koncerter på seks kontinenter. Han er er nu lektor i guitar ved videregående skole i Harstad i Nordnorge.

Jens Bang-Rasmussen leverede en solooptræden ved Hendes Majestæt Dronningens fødselsdag på Rosenborg Slot i2012. I de sidste år har Jens  turneret i Kina, Japan, USA, Frankrig,Sverige og Norge. Sidste år spillede han i London i den kendte Bolivar Hall.

Se og hør Jens på youtube og besøg hans hjemmeside for at høre mere https://jensbr.dk

 

Om Jens Bang-Rasmussen

Jens Bang-Rasmussen har optrådt som guitar solist på seks kontinenter (London, Moskva, New York, Paris og Tokyo).

I 2012 underholdt han Dronningen med en solooptræden ved Hendes Majestæts fødselsdag. Gennem sin sekstenårige internationale karriere har han opnået stor succes og anerkendelse for sin fantastiske musikalitet og sit fine guitarspil.

En invitation til at give koncert på Moskvas Musikkonservatorium, gav Jens den internationale prestige, der blev starten på en omfattende internationale karriere. Jens har på seneste gjort sig bemærket i Kina, Japan og USA. I USA har Jens undervist på Manhattan School of Music i New York.

Jens Bang-Rasmussen er en af de mest fremtrædende fortolkere af nordisk guitartradition. Han har haft stor betydning for udbredelsen af kendskabet til dansk guitarmusik, og han har høstet stor international anerkendelse for sine udgivelser af tre danske komponisters samlede værker. (Komponister Henrik Rung (1807-71), Søffren Degen (1816-85) og F. C. Lemming (1782-1846)). Udgaverne røg til tops på det engelske forlag Tecla. Nodeudgivelserne har dermed placeret romantisk dansk guitarmusik på verdenskortet.

Jens Bang-Rasmussen spiller med en stor kreativ energi, formidabel klangbehandling og han mestrer guitarens poesi til fulde. Jens Bang-Rasmussen har en sjælden evne til at fortælle historier gennem sin musik.

Jens Bang-Rasmussen har turneret i (U.S.A, Rusland, Bulgarien, U.K., Tyskland, Frankrig, Italien, Polen, Letland, Sverige, Argentina, Bolivia, Mexico, Japan, Island, Danmark, Kenya, Irland, Tyrkiet, Canada, Malaysia, Australien, Grønland, Norge og Kina)

Jens Bang-Rasmussen
www.jensbr.dk
jensb-r@vip.cybercity.dk

 

ab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jens Bang-Rasmussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *